Χριστουγεννιάτικος χορός Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

0



Το Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σωματείο Ελλάς Βέλου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΜΟΡΕ» στο Ζευγολατιό, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 21:00.

Η τιμή της πρόσκλησης καθορίσθηκε στα 20 € και περιλαμβάνει πλούσιο μενού με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, αναψυκτικών και με ζωντανή μουσική: 

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: Τάκης Θεοδώρου, Κώστας Μητρογιαννόπουλος
ΚΛΑΡΙΝΟ : Γιάννης Μπόσγας
ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Άρης Σταύρου, Νατάσα Λογοθέτη
ΠΛΗΚΤΡΑ : Πάρης Γέρκης 

Αγαπητοί φίλοι το σωματείο μας σας καλεί να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, τη δική σας γιορτή, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη Γέννηση του Κυρίου και τον Ερχομό του Νέου Χρόνου. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί σα μια οικογένεια. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει με κάθε λαμπρότητα καθώς είναι η 1η εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο μας μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ σας καλεί όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά δική σας. Σας περιμένουμε.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χριστουγεννιάτικος χορός Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator