Οι Μάγιας δεν προέβλεψαν το τέλος του Κόσμου, αλλά κάτι άλλο!

0


Μην ανησυχείτε, ο κόσμος δεν θα τελειώσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2012, σύμφωνα με νέα στοιχεία από ειδικούς στον αρχαίο πολιτισμό. Κάτι άλλο σηματοδοτεί αυτή η ημερομηνία.

"Να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχει προφητεία για το 2012" λέει ο Έρικ Βελάσκεθ προσθέτοντας "είναι κόλπο του μάρκετινγκ". Ινστιτούτο αναφέρει επίσης ότι οι δυτικές αντιλήψεις περί Δευτέρας Παρουσίας - δημιουργημένες από τον Χριστιανισμό - έχουν επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπουμε τους αρχαίους πολιτισμούς.

Σημειώνεται ότι το Ημερολόγιο των Μάγια αναφέρει ότι στο τέλος ενός κύκλου 5,126 ετών, που έχει υπολογιστεί στις 12 Δεκεμβρίου 2012 θα επιστρέψει ο θεός Μπολον Γιοκτε, που είναι ο θεός του Πολέμου και της Δημιουργίας.

Ωστόσο οι ειδικοί λένε ότι αυτό απλώς σημαίνει πως τελειώνει μία περίοδος και ξεκινά μία καινούρια. Ο ειδικός Σβεν Γκρονενμάγερ αναφέρει πως "το τέλος των ημερών" όπως περιγράφεται στο Ημερολόγιο σημαίνει μία μετάβαση μεταξύ δύο εποχών.

"Ο Μπολον Γιοκτε ήταν παρών στις ημέρες της Δημουργίας και είναι φυσικό για τους Μάγια ότι θα βρίσκεται εκεί κανά όταν κλείσει ο κύκλος" αναφέρει.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Μάγιας δεν προέβλεψαν το τέλος του Κόσμου, αλλά κάτι άλλο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator