ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

0


ΤΑ ΜΜΕ (ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) 

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 

ΝΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 

· Ο πολύμηνος αγώνας του ΙΝΚΑ (και της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας) ενάντια στο Χαράτσι της ΔΕΗ ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2012 όταν κατατέθηκε Συλλογική Αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.(ΔΤ 27/1/2012) 

· Τον Δεκέμβριο του 2012 εκδίδεται σχετικά η 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απαγορεύει πλήρως στην ΔΕΗ να εισπράττει το Χαράτσι και να το ενσωματώνει στον λογαριασμό.(ΔΤ 3/12/2012) 

· Αμέσως μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις και ενέργειες του υπουργού ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γεώργιος Λεχουρίτης κατέθεσε μήνυση (ημέρα Τρίτη 11/12/2012 13:30 στο ΑΤ Ομόνοιας) για παραβίαση της δικαστικής απόφασης 1101/2012 και ζήτησε επίσης να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου.(ΔΤ 11/12/2012). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είχε ζητηθεί να παραστούν για συμπαράσταση όταν δικαζόταν η Συλλογική Αγωγή του ΙΝΚΑ αλλά ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ, ούτε ένα υπάλληλο των γραφείων τους, ούτε καν επιστολή ή μέιλ. (ΔΤ 27/1/2012). Εκτός από δύο εξωκοινοβουλευτικά και ένα κοινοβουλευτικό που παρευρέθηκαν και, προς τιμήν τους, δεν καπηλεύτηκαν τον αγώνα των Ενώσεων Καταναλωτών. 

Το ΙΝΚΑ συνιστά σε όλα στα κόμματα να είναι συνεπή στο χώρο τους (στη Βουλή και στην Κυβέρνηση), να είναι συνεπή στις διακηρύξεις τους, γιατί αυτό που λείπει από την πολιτική σκηνή. Κανένα κόμμα, ποτέ και πουθενά, δεν υποκατέστησε Κίνημα Πολιτών – ευτυχώς. Πολιτική ουσία χρειάζεται από τα κόμματα και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα και καπηλεία. 

Τέλος απαιτούμε από τα ΜΜΕ (κυρίως τα κρατικά που τα πληρώνουμε άμεσα) να αναφέρουν τουλάχιστον τα γεγονότα. Αν κάποιοι παρουσιαστές θέλουν να πριμοδοτήσουν κόμματα και πρόσωπα να μην το κάνουν σε βάρος της Αλήθειας. 

Δεκέμβριος 2012 

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΝΚΑ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator