Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.»

0


Κύριε Πρόεδρε 

Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να σας υπενθυμίσουμε δέσμευσή σας που δόθηκε εκ μέρους σας στις 30 Μαΐου του 2005 στο εργοστάσιο κατά τη διαβούλευση που οργανώσατε με τους Δημάρχους του Κορινθιακού κόλπου για την απορρόφηση της Κόκκινης λάσπης από τον κόλπο των Αντικύρων μετά το σταμάτημα της διοχέτευσής της στον βυθό του κόλπου. 

Κύριε Πρόεδρε, είναι γνωστό και σε σας από τη μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών ότι, αν παραμείνει στον κόλπο των Αντικύρων, θα προμηθεύει για δεκαετίες τον Κορινθιακό κόλπο αποτελώντας ουσιαστικά την ταφόπλακα στο οικοσύστημα του βυθού. Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι στις συντονισμένες από τους φορείς του Κορινθιακού κόλπου προσπάθειες για τη βιωσιμότητά του, εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ ποσό 174 εκατομμυρίων ευρώ για αναβάθμιση των βιολογικών σταθμών του Κορινθιακού κόλπου. 

Θέλουμε να πιστεύουμε κύριε πρόεδρε, ότι είναι η ώρα και σεις να προχωρήσετε στην απορρόφηση της Κόκκινης λάσπης γράφοντας τη δική σας ιστορία για την αξιοβίωτη ανάπτυξη του μεγαλύτερου συγκριτικού πλεονεκτήματος των έξι νομών και των τεσσάρων περιφερειών. 

Με τιμή 
Ο πρόεδρος 
Βασίλης Κελλάρης 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 
Γενική Γραμματεία Περιφέρειας 
Πρόεδρο «ΑΡΙΩΝΑ» 
Μ.Μ.Ε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator