ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ.: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ"

0


Στις 23-10-2012 απευθυνθήκαμε με επιστολή μας στη Διοίκηση της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.» με την οποία γνωστοποιήσαμε αναδυόμενη μεγάλη ΧΑΔΑ επί του τάπητος της υπό κατασκευής Ολυμπίας οδού στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού. 

Ζητούσαμε την άμεση παρέμβασή τους για τον καθαρισμό της και επί πλέον να αποκοπεί το κομμάτι αυτό στην πρόσβαση αυτοκινήτων για να μην ξαναδούμε την ίδια κατάσταση. 

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες και η αντίδραση της εταιρείας ήταν άμεση, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η αρμοδιότητά τους. Καθάρισε όλο τον χώρο, αποκλείοντας ταυτόχρονα την πρόσβαση στο σημείο αυτό των τροχοφόρων, ταυτόχρονα δε μας ενημέρωσαν με σχετική επιστολή. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία για την άμεση παρέμβασή της πράγμα που αποδεικνύει την ευαισθησία της στην προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της ποιότητας ζωής. 

Σπάνια υπάρχουν Δήμοι ή άλλοι αρμόδιοι φορείς με παρόμοια υπευθυνότητα. Μας εξέπληξαν ευχάριστα. Τους εκφράζουμε την εκτίμησή μας και τις ευχαριστίες μας. 

Με τιμή 
Ο πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ 
Βασίλης Κελλάρης τηλ. 6977668776 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 

· ΕΛ.ΛΣ Κορίνθου 
· Δήμος Βέλου – Βόχας 
· ΚΕΠΠΕ Κορίνθου 
· Μ.Μ.Ε. 
· Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Τατούλη 
· Ολυμπία Οδός – Λειτουργία Α.Ε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ.: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator