Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς την εταιρεία «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ»

0


Κύριοι 

Στο τμήμα της «Ολυμπίας οδού» , ακριβώς μετά τα διόδια του Ζευγολατιού Κορινθίας και σε μήκος 200 περίπου μέτρων, έχει αναπτυχθεί μια χωματερή ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων παντός είδους, η οποία αποτελεί πηγή ρύπανσης της περιοχής, επικίνδυνη για τον υδροφορέα και τη δημόσια υγεία που ταυτόχρονα προσβάλλει την αισθητική και τον πολιτισμό μας. 

Δεδομένου μάλιστα ότι η παράλληλη εθνική οδός αποτελεί τον κύριο οδικό άξονα της νότιας Ελλάδας με την Ευρώπη, αντιλαμβάνεσθε τις προσλαμβάνουσες των χιλιάδων Ελλήνων και ξένων ταξιδευτών που διακινούνται καθημερινά. 

Θα παρακαλέσουμε τις υπηρεσίες σας να προβούν άμεσα στον καθαρισμό αφ’ ενός της περιοχής, αλλά και στα μέτρα που θα απαιτηθούν ώστε να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο. 

Ένα απ’ αυτά τα μέτρα πιστεύουμε ότι είναι να κοπεί κάθε οδική πρόσβαση στην υπό κατασκευή λεωφόρο. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ευαισθησία για την προστασία του Περιβάλλοντος που είναι θέμα πολιτισμού, δεν αποτελεί προνόμιο μόνο δικό μας, αλλά και της εταιρείας σας. 

Με τιμή 

Βασίλης Κελλάρης 

Πρόεδρος «ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ »
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς την εταιρεία «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator