Πως θα επιβιώσουμε... (Οργανωθείτε σε ομάδες !) Μη τρομοκρατηθείτε ! Απλά πρέπει να ξέρουμε !..

0


Μην περιμένετε από το Κράτος απλά δεν θα ...υπάρχει ! 
Απαραίτητα να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο ! 
Νερό σε μεγάλες φιάλες για πόση και μαγείρεμα

Μεγάλες έτοιμες φιάλες υγραερίου που κρατάνε περίπου είκοσι ημέρες (20) για μαγείρεμα ! 
Επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.. 
Έχουμε και λέμε.. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να.....
έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι: 

- Λάδι, Ζάχαρη, Μέλι, Ελιές, Ρύζι, Σιτάρι, Φακές, Ρεβίθια, Φασόλια, Μακαρόνια, Αλεύρι 
- Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)
- Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο σε κονσέρβες )
- Καφές
- Τσάι
- Κονσέρβες κρέατος και ψαριών
- Σαλάμι αέρος
- Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)
- Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί
Αντί για ψωμί αποθήκευσε παξιμάδια και αλεύρι καλαμποκιού για άμεση χρήση με ότι λαχανικά θα βρείτε (είναι χορταστικό και έχει ενέργεια )

Καλότυχοι όσοι διαθέτουν εξοχικά, χωράφια ή μέρος για καλλιέργεια κήπου 
Σπόρους για καλλιέργεια έστω σε γλάστρες και ταράτσες !

Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις ! 

Προσοχή δεν αποθηκεύομαι κατεψυγμένα τρόφιμα γιατί η διακοπή του ρεύματος είναι δεδομένη . 

Στο εμπόριο κυκλοφορούν συσκευές για φώτα ασφαλείας ,φακός ατομικός και οπωσδήποτε ραδιόφωνο με μπαταρίες ή το καλύτερο με δυναμό . 

(Ατομικός οπλισμός λιόκανος για προστασία για όσους γνωρίζουν την χρήση των όπλων και τις δυνατότητες τους, έχουν δε και την σχετική την εμπειρία . 
Προσοχή όχι σε άσχετους ,γέροντες ,γυναίκες και παιδιά )
Ατομικό παγούρι και σφυρίχτρα, λειτουργεί αποτελεσματικά ως σήμα επικοινωνίας και αποτρεπτικό σε περίπτωση ,ληστείας ,βιασμού κλπ 

Οι ληστείες και οι κλοπές θα αυξηθούν κατακόρυφα και θα είναι ανεξέλεγκτες Αλλοδαποί και εγκληματίες θα τρέχουν αλαλάζοντες και θα εφορμούν στα σπίτια ...Στις μονοκατοικίες απαραίτητα τα σκυλιά 
Για θέρμανση προτιμήστε ξύλα εάν είναι δυνατόν αλλά και σόμπες υγραερίου και να αποθηκεύσατε φιάλες είναι ασφαλείας!
Μία σόμπα υγραερίου κρατά περίπου 2-4 εβδομάδες ,με χρήση αναλόγως των περιστάσεων 
Μεγάλο ρόλο θα έχει η Εκκλησία ,δημιουργείστε ομάδες που να γνωριζόσαστε μεταξύ σας και βρείτε τρόπο επικοινωνίας πέρα από τα κινητά και τα τηλέφωνα αυτά απλά δεν θα υπάρχουν, καλή λύση είναι η αγορά ζεύγος ασυρμάτων με κοινές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χρησιμοποιήστε ηλιακό φορτιστή !
Καλά θα είναι να υπάρχει στην αποθήκη μπαταρία 12v αυτοκινήτου κρατάει αρκετά και φορτίζει τις περισσότερες συσκευές 
Κάντε ένα απλό πείραμα κλείστε το γενικό διακόπτη και προσπαθήστε να κάνετε απλά συνηθισμένα πράγματα ,να κάνετε ένα καφέ ,να ακούσετε ραδιόφωνο να μιλήσετε στο κινητό σας να επικοινωνήσετε, απλά να χτυπήσετε το κουδούνι του διπλανού σας ,ή να ανοίξετε την πόρτα της πολυκατοικίας ή του γκαράζ σας που λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια ο πανικός θα είναι απρόβλεπτος !
Να έχετε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας τυχόν απουσία να αναφέρεται αμέσως και να το ερευνάτε με προσοχή πάντα συνοδεία πολλών ατόμων 
Καλό θα είναι να γνωρίζετε στο κύκλο σας Αξιωματικούς ή άτομα που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις για να υπάρχει ένα είδος ιεραρχίας αλλά να υπάρχει και κάποιος που γνωρίζει το κάτι παραπάνω !

Οργανωθείτε Έλληνες Πατριώτες δεν θα υπάρχει χρόνος !
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν, είναι ένας απλός οδηγός επιβίωσης τις πρώτες ώρες ,ημέρες ίσως και εβδομάδες, όποιος δεν θέλει δεν τον ακολουθεί ...Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και όχι να τους πανικοβάλλομαι, τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει προ πολλού τα ΜΜΕ !Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως θα επιβιώσουμε... (Οργανωθείτε σε ομάδες !) Μη τρομοκρατηθείτε ! Απλά πρέπει να ξέρουμε !.. "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator