Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην εισπρακτική των Υιών Σιούφα (video)

0


Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 24-Οκτ-2012 διαμαρτυρία έξω από εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών, στην Καλλιθέα, ιδιοκτησίας των γιων του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα (!)

Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Γιάννη Μανώλη βρέθηκαν από νωρίς το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν έξω από δικηγορικό γραφείο που αναλαμβάνει συν τοις άλλοις την ενημέρωση οφειλετών για ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

«Θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο των εισπρακτικών εταιρειών, να μπούμε και να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους. Σήμερα ήρθαμε στο γραφείο των υιών Σιούφα. Δεν μας επέτρεψαν την είσοδο. Λυπάμαι που προέρχονται και από οικογένεια πολιτικών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μανώλης.

Κατά τη διαμαρτυρία σημειώθηκε μικρής έκτασης επεισόδιο, όταν στέλεχος της εισπρακτικής εταιρίας απώθησε βίαια ηλικιωμένο πολίτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί ελαφρά. Ο υπάλληλος της εισπρακτικής συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε επί τόπου.

Βέβαια η επαγγελματική ενασχόληση των υιών Σιούφα με εταιρίες είσπραξης οφειλών , δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά έχει την ιστορία της απο τότε που ο πατέρας τους ήταν βουλευτης στη ΝΔ....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ για την εισπρακτικη - βιομηχανία κατασχέσεων "Υιοί Σιούφα" περισσότερα ΕΔΩ

epikaira.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην εισπρακτική των Υιών Σιούφα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator