Έδωσαν χιλιάδες ευρώ σε κολλητούς και πανηγύρια και τώρα ψάχνουν ...εθελοντές για το Κοινωνικό παντοπωλείο

1


Ζητούνται εθελοντές για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων! Σοβαρά; 

Σκορπάτε εσείς τα λεφτά στους δικούς σας και έχετε το θράσος να ζητάτε εθελοντές για το κοινωνικό έργο του δήμου; 

Στην πλάτη των εθελοντών θέλετε να στηρίξετε την αναισθησία σας για τα κοινωνικά ζητήματα και όχι μόνον; Βέβαια η απόφαση ανήκει στον κάθε εθελοντή ξεχωριστά και στο κατά πόσον βλέπει μόνο το τυρί και όχι τη φάκα. Πάντως η παλιά παροιμία λέει:

"όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια".

Τους εθελοντές του ΚΕΠΑΠ που παρήγαν συγκεκριμένο και αξιόλογο έργο -δικό σας όργανο είναι- τους αδειάσατε κανονικά χτες στο δημοτικό συμβούλιο. Μήπως κάνω λάθος;

Maya Fourioti
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έδωσαν χιλιάδες ευρώ σε κολλητούς και πανηγύρια και τώρα ψάχνουν ...εθελοντές για το Κοινωνικό παντοπωλείο"
Ανώνυμος είπε...

Για τους δυο διαπλεκομενους προμηθευτές του στρατοπέδου είδατε καμία προσφορά σε μερίδες στην εκκλησία ?Στον αγώνα ενωμένοι και στη μασά χωριστά. Μετα απο τρία χρόνια κρίσης αποφάσισαν να σκεφθούν και για το κοινωνικο παντοπωλειο βλέποντας ότι όλοι οι κάδοι σκουπιδιών για αυτούς αποτελούν μικρά κοινωνικά παντοπωλεια δεν έχουν γούστο ούτε στα πολιτιστικά .Η μουσική τους ήταν σαν την ορχήστρα των Ιταλών στην έκθεση.Για γέλια και για κλάματα μαζί.Αυτο ειναι κατάντια


5 Οκτωβρίου 2012 στις 9:29 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator