Άγριο ξύλο στους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τα ΜΑΤ! (video)

1Συνεχίζεται η ένταση στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Αυτή την ώρα και εντελώς αναίτια οι δυνάμεις των ΜΑΤ σε πρωτοφανή επίδειξη ισχύος άρχισαν να χτυπούν τους εργαζόμενους που ζητούν τα δεδουλευμένα έξι μηνών!

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χτύπησαν με τα γκλομπ τους διαδηλωτές και έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριο ξύλο στους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τα ΜΑΤ! (video)"
Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά αδιανόητο πως μια ομάδα ανθρώπων - άοπλων κιόλας - μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπουκάρει ανενόχλητη στο Πεντάγωνο!


4 Οκτωβρίου 2012 στις 2:00 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator