Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής

0


Ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ Λ. Τζανής έβαλε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής, στο γκαράζ του σπιτιού του στο Βόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον πρώην υφυπουργό βρήκε νεκρό η σύζυγός του στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Τις τελευταίες ημέρες, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς το όνομά του είχε αναφερθεί σε μια από τις περιβόητες λίστες με ονόματα 36 πολιτικών, που ερευνούσε το ΣΔΟΕ.

Ο Λ. Τζανής, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε μια υπόθεση με "φρουτάκια", ήξερε ότι διενεργείται σε βάρος του οικονομικός έλεγχος.

Ο Λ. Τζανής, εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1993, του 1996 του 2000 και του 2004.

Διετέλεσε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Νοέμβριο του 1998 έως τον Φεβρουάριο του 1999.

Διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από τον Φεβρουάριου του 1999 έως τον Απρίλιο του 2000 και από 13.4.2000 έως 24.10.2001.

Ο Λεωνίδας Τζανής ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator