69η ΛΟΥΤΣΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ - Το αντιφεστιβάλ του parakato

0


Άναυδοι παρακολουθούν οι Κορίνθιοι τα διάφορα που συμβαίνουν στον νομό τον τελευταίο καιρό. Μες στην τρελή χαρά οι ανήμποροι τοπικοί άρχοντες του νομού και της περιφέρειας στα σοβαρά θέματα του νομού, περιφέρουν τα χαρωπά πρόσωπά τους από κάμερα σε κάμερα για το μεγάλο επίτευγμα που κατάφεραν να επιδοτήσουν όλοι μαζί τα πανηγύρια τους. Και πάνω σε όλα, σ' αυτό το μπάχαλο που κατέληξε η πόλη έρχεται και στο Κέντρο νέων Κορινθίας εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Το δικαίωμα στη σεξουαλική αυτοδιάθεση: Η ελληνική περίπτωση» με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Συγνώμη κιόλας, αλλά εμείς παιδιά... πως να το πω τώρα... είμαστε νορμάλ, σεβόμαστε την διαφορετικότητα δεν είμαστε ρατσιστές, και αναγνωρίζουμε και με το παραπάνω ότι ο καθένας στο κρεββάτι του κάνει ότι γουστάρει, αρκεί να το κάνει μακρυά απ'τα μούτρα μας.
Έτσι, εκμεταλλευόμενοι τον τίτλο της εκδήλωσής σας οργανώνουμε μετά το δικό μας αντιφεστιβάλ.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "69η ΛΟΥΤΣΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ - Το αντιφεστιβάλ του parakato"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator