Ο Τσίπρας …καλεί στην Ελλάδα χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες !!!

2


«Η Ελλάδα θα πρέπει να παρέμβει για να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ και να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας από την Ελλάδα προσφύγων και να τους δοθεί η δυνατότητα επαναπατρισμού όταν τελειώσει η κρίση στην περιοχή».

Ποιος το είπε αυτό; Μα το παιδί του 15μελούς, ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο. Προέτρεψε δηλαδή την ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί μερικές χιλιάδες Σύριους, να τους φιλοξενήσει και μετά να τους στείλει στα σπίτια τους, όταν περάσει η κρίση.

Ας πούμε ότι είμαστε στο πλευρό του αγαπητού Αλέξη για λόγους ανθρωπισμού. Πράγματι, όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθά σε τέτοιες τραγωδίες. Αλλά μπορεί να μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας:

1.Η Ελλάδα έχει πάνω από 1 εκατ. παράνομους μετανάστες τους οποίους δε μπορεί να ελέγξει ούτε καν με τις επιχειρήσεις σαν τον Ξένιο Δία. Πώς θα ελέγξει ακόμη μερικές χιλιάδες;

2.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών καθώς τα χαρακτηρίζει αποθήκες ψυχών και άλλα τέτοια «αριστερά» τσιτάτα. Μήπως να μας πει που θα βάλει τους φιλοξενούμενους Σύριους η Ελλάδα; Εχουμε χώρους για να το κάνουμε; Εχουμε λεφτά, υποδομές; Μήπως όταν ο Αλέξης γίνει πρωθυπουργός θα φέρει την κότα με το χρυσό αυγό;

3.Αυτή είναι η λύση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό; Να φέρουμε κι άλλους, να σφαχτούνε με τους υπόλοιπους και να γλιτώσουμε;

Μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζεται. Αν νομίζει ότι με τέτοιες αριστερές ευαισθησίες θα δείξει ανθρωπισμό, την ίδια ώρα μάλιστα που η χώρα περνά η ίδια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, τότε είναι σε άλλο πλανήτη. Και είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας …καλεί στην Ελλάδα χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες !!!"
Ανώνυμος είπε...

Να αφήσουμε τον Τσίπρα, τη Ρεπούση και το συνάφι τους να πουν κι'άλλα τέτοια για να καταλάβει καλά ο κόσμος τα πιστεύω τους για την Ελλάδα και που θέλουν να την πάνε αν τους δοθεί η ευκαιρία. Τα 2-3 εκατ. λαθρομετανάστες που μας έχουν στείλει οι εχθροί μας από ανατολάς και συνεχίζουν να το κάνουν, μας έχουν φέρει τόσο <> που τρέχει από τα μπατζάκια μας. Εχουν βαφτιστεί <> και είναι, λένε, οι μόνοι. Τα δημοκρατικά τους δικαιώματα εξέφραζαν καταστρέφοντας τη μισή Αθήνα δύο φορές και φονεύοντας 3 υπαλλήλους της Marfin, κλείνοντας τα λιμάνια, τα αεροδρόμια στην καρδιά της τουριστικής περιόδου κ.τ.λ. Και προς θεου, μην πει κανείς τη λέξη <>. Είναι φασίστας, ναζιστής, αγράμματος, απολίτιστος, οπισθοδρομικός. Ας μας πεί ποιά είναι η χώρα <> για το κόμμα του. Η Καμπόζη του Πολ Ποτ των Ερυθρών Χμέρ, η Κίνα (πολύ δημοκρατία ρε παιδί μου), η Βόρεια Κορέα, η Κούβα ή οι κομουνιστικές χώρες της Αφρικής. Αυτό που δεν πέτυχαν με τον εμφύλιο θέλουν να το πετύχουν με την παραπλάνηση του απλπισμένου λαού παριστάνοντας το <>. Τι σχέση έχει ο κομουνισμός με τη δημοκρατία ας ρωτήσουν κάποιους από τους λαθρομετανάστες από τους κομουνιστικούς παραδείσους που μας ήρθαν. Τρομάρα τους! Οσο για τη σημερινή κατάντια της χώρας, Συριζα, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ είναι εξίσου υπεύθυνοι. 4.500 απεργίες και στάσεις εργασίας είχαμε το 2010 σε όλη τη χώρα, οργανωμένες από αυτούς. Ποιός τρελός θα έρθει να επενδύσει τα χρηματά του στη χώρα ώστε να δημιουρηθούν νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη;


14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:28 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Στο παραπάνω σχόλιο δεν έχουν τυπωθεί οι εξής λέξεις: πολιτισμό, δημοκράτες, πατρίδα, πρότυπο,δημοκράτη.


14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:37 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator