Κορδώσης: "Ντροπή για τον πολιτισμό που ευαγγελίζεται ο κος Τουλιάτος οι δηλώσεις του" (video)

0


Έκπληκτοι έμειναν στο συνδυασμό ο Δήμος Μπροστά με την απάντηση από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρουστοπανήγυρης με τίτλο: 

"Από Νίκο Τουλιάτο… πρός κάθε είδους γελοιότητες.

Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά. Θέλω λοιπόν πρώτα απ’ όλα να τους ευχαριστήσω για την τόσο καλή διαφήμιση και μάλιστα δωρεάν τόσο του φεστιβάλ, όσο και την δική μου. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι κανείς δεν μπορεί να με χτυπήσει γιατί μετά από 42 χρόνια δημόσιας και δημιουργικής δράσης έχω φτιάξει τις απαραίτητες άμυνες στις ανοησίες μικρών ανθρώπων. Έχω συναντήσει στην ζωή μου πολλούς ανίκανους που περνάνε την ώρα τους με αηδίες και σιχαμάρες. Δεν αντέχει η μέση μου πια για να σκύβω να συναντώ τα μάτια των ανύπαρκτων συκοφαντών κάθε φορά. Δεν ασχολούμαι με μικρότητες και με κουταμάρες από ανόητους μικρονοητικούς ανθρώπους. Δεν μπαίνω σε χυδαίες μικροκομματικές, πολικάντηκες χαζομάρες γιατί έχω ξεπεράσει προ πολλού τέτοιου είδους ψυχολογικά προβλήματα, και συνιστώ να τα λύσουν με τον ψυχίατρο τους. Δεν είμαι το κατάλληλο εργαλείο για κομματική ψυχοθεραπεία κανενός.. Το μόνο παρακαλώ όταν με βρίζουν να λένε σωστά το όνομα μου γιατί εμένα το δημόσιο ξεκατίνιασμα μου κάνει καλό. Θυμίζω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο 42 χρόνια τώρα. Άρα το ξέρω καλύτερα αυτό το παιχνίδι από τους κάθε λογής τυχάρπαστους και ανύπαρκτους. Όλοι είμαστε μέσα στα σκατά αλλά κάποιοι μπορούν και κοιτάνε τα αστέρια. Ας χαλαρώσουν λοιπόν και ας απολαύσουν τις πολύ υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις του φεστιβάλ μπας και καταφέρουν έστω και με δανεικό και ετερόφωτο τρόπο να δούνε τα αστέρια. Έτσι ίσως αρχίσουν να κατανοούν τα δύσκολα και τα σημαντικά, από τα εύκολα και ασήμαντα χυδαία, ανούσια προσωπικά κουτσομπολιά και επιθέσεις που απλά τους γελοιοποιούν. Ο Καβάφης (εάν ξέρουν ποιός είναι) απαντά πολύ καλά σε ανθρώπους που «ερωτοτροπούν» με την βλακεία: «κι αν δεν μπορείς…να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις τότε προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…» Δεν με αφορούν παραπάνω, μπορούν να συνεχίζουν μόνοι τους. Εξάλλου ο αυνανισμός είναι ιδιωτική υπόθεση. Αξία δεν έχουν για μένα καμία και ελπίζω να μην έχω και εγώ για αυτούς… γιατί αυτό θα ήταν πραγματική προσβολή. Σε τελευταία ανάλυση εάν δεν τους αρέσω ας αλλάξουν γούστα… Δεν αποφάσισα να “πεθάνω” πριν τον βιολογικό μου θάνατο όπως αυτοί, ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.. 
Νίκος Τουλιάτος"

Η απάντηση ήρθε σήμερα από τον εκπρόσωπο τύπου Χρήστο Κορδώση λέγοντας πως αυτά δικαιώνουν όσους έχουν εναντιωθεί στο θεσμό…



Πηγή: ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορδώσης: "Ντροπή για τον πολιτισμό που ευαγγελίζεται ο κος Τουλιάτος οι δηλώσεις του" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator