ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ : "Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ"

0


Ισχυρές Πασχαλινές “στρακαστρούκες” από την περιφερειακή σύμβουλο Μαριλένα Σούκουλη που θα ακουσθούν και θα κάνουν αίσθηση σε κάθε γωνιά της Κορινθίας και όχι μόνο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχαν φτάσει στην sfedona.gr η δυναμική και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλη την Κορινθία Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης αισθανόταν πραγματική αηδία για όλα αυτά που κυκλοφορούσαν μεθοδευμένα τον τελευταίο καιρό σε βάρος της και την ήθελαν κομμένη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία.
Ήθελαν επίσης οι φήμες αυτές σε βάρος της Μαριλένας Σούκουλης - που τελικά πήραν την μορφή λασπολογίας και πολιτικών χτυπημάτων κάτω από την μέση- να την “αδειάζει” ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς και να μην την συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του νομού μας – ενώ αρχικά είχε διαβεβαίωση για το αντίθετο!
Άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον της μας διαβεβαίωσαν ότι η Μαριλένα θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και χαίρει της μεγάλης εκτίμησης και του προέδρου Αντωνη Σαμαρά αλλά και πολλών κορυφαίων στελεχών του κόμματος.
Επικοινωνήσαμε με την Μαριλένα η οποία σημειωτέον σε όλη αυτή την διαδικασία της συγκρότησης του ψηφοδελτίου δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση ακόμα και “οφ δη ρέκορντ”
Σήμερα όμως δέχτηκε να μας κάνει μια αποκλειστική σύντομη πολύ σοβαρή δήλωση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα, θα προκαλέσει αίσθηση και θα στείλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες!
“Αγαπητέ κ.Γιαννιδάκη όπως γνωρίζετε δεν έχω προβεί σε καμία δήλωση με την διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπω όμως ότι ο φόβος έχει κυριεύσει τα εξαπτέρυγα του παρασιτισμού και έχουν αρχίσει την εργολαβία .
Αγαπητέ κ. Γιαννιδάκη θέλω να στείλω ένα καθαρό μήνυμα : Κύριοι ανήκετε στο παρελθόν μιας Ελλάδας της Αναξιοκρατίας, της Ιδιοτέλειας και του παραγοντισμού. Σύντομα θα καταλάβετε ότι η κοινωνία της εργασίας θα επικρατήσει .
Θέλω επίσης αγαπητέ κ. Γιαννιδάκη να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι όποια και αν θα είναι η επιλογή του προέδρου εγώ θα την σεβαστώ και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Καλή Ανάσταση σε όλους από βάθους καρδιάς!”
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ : "Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator