"Πέθαναν" την Μαρινέλλα

0
Διαδικτυακή "μούφα" το "τραγικό ατύχημα" που υποτίθεται ότι είχε η Μαρινέλλα στην Αθηνών Λαμίας. "Καλό ταξίδι" εύχονταν ιστοσελίδες όπως το CNNireport και το zoygla.gr από χθες το βράδυ στην μεγάλη ερμηνεύτρια. Εμείς της ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ στην επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη που ξεκινάει εμφανίσεις απόψε μετά την ανάσταση.
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Πέθαναν" την Μαρινέλλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator