Εμπρός, πιστέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι, κερί και μανουάλι

2


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμπρός, πιστέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι, κερί και μανουάλι"
Ανώνυμος είπε...

Τα δυναματάκια σαν ευχή με εικόνα στον καιρούς που βιώνουμε... είναι σαν ευχές πολιτικών....πού μας λένε,Δώστε αυτά πού δεν έχετε,Αντέξτε αυτά πού δεν πρέπει,Δεχτήτε αυτά που ξέρετε ήδη...!και επειδή για φέτος με αυτές τις ευχές "Καλό Πάσχα" δεν βλέπουμε...του χρόνου θα ήταν καλύτερο άλλη εικόνα (ευχή) ..γιατί τελικά μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις .... πχ άς ήταν ένα κερί ή και μανουάλι ολόκληρο(που θα το εννοούσαμε όμως)μήπως μας λυπηθεί ο Θεός εμάς...τούς Έλληνες καί δώσει το έλεος του και δούμε τελικά την "Ανάσταση"του Χριστού,αλλά και έκαστος απο εμάς...την δική του!Εμπρός λοιπόν υπομονή για του χρόνου αγαπητό ιστολόγιο!!!


14 Απριλίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator