ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

0


Σε ενωτικό κλίμα και με κύριο θέμα συζήτησης τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας στην κεντρική σπηλιά του κόμματος στην περιοχή Παναγία Γιουρούτσι πάνω από το Βέλο.
Με επικεφαλής τον γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ νομού Κορινθίας Νίκο Πετρόπουλο και με την παρουσία των βουλευτών του νομού ξεκίνησαν οι διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους για τον νέο χώρο που γίνονται πλέον οι μαζώξεις των πασοκων βουλευτών του νομού αφού κάθε προσπάθεια για φανερή κοσμική μάζωξη κινδυνεύει να φέρει γιαούρτια αυγά και τελευταία αλεύρι, δηλαδή αυτό που σήμερα εμείς λέμε "μηχανισμό εξισορρόπησης της χαμηλής απόδοσης των κοινοβουλευτικών εργασιών".
Έντονος προβληματισμός υπήρξε και για το ειδικό τέλος όχι όμως της ΔΕΗ αλλά το δικό τους (που έρχεται σύντομα).
Τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ (τρομπόνια κυρίως) ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις με στόχο την πλήρη διάλυση της χώρας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημά της.
Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μας ήταν εκεί στη σπηλιά και σας μεταφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το κλίμα από την συνάντηση.


ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ



Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator