Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα στο Λαλιώτη (video)

0


Η τοπική κοινωνία στο Λαλιώτη Κορινθίας είναι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη από το έγκλημα - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας...

 

Λίγο πριν τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (05-12-2011), άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που έμεναν δύο αδέρφια. Πάνω ο ένας, κάτω ο άλλος. Πρώτα "επισκέφθηκαν" τον 53χρονο... Οι ληστές ήθελαν χρήματα και ήταν αποφασισμένοι να τα πάρουν χωρίς κανένα δισταγμό. Αν χρειαζόταν, ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν! Έτσι κι έγινε. Έδεσαν τον 53χρονο, τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπνιξαν με καλώδιο! Στη συνέχεια, αφού δε βρήκαν χρήματα στο σπίτι, οι ληστές ανέβηκαν στον πάνω όροφο όπου έμενε ο 48χρονος αδερφός του. Άρχισαν να τον βασανίζουν,  ζητώντας να τους αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα. Ο άνδρας είχε πουλήσει πρόσφατα κάποια κτήματα και ίσως οι ληστές να γνώριζαν ότι είχε κρατήσει τα λεφτά στο σπίτι... Τελικά οι δράστες κατάφεραν να βρουν τα λεφτά και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο, παίρνοντας μάλιστα το αυτοκίνητό του. Όσο για το πόσα χρήματα πήραν; Έφυγαν πλουσιότεροι κατά 30.000 ευρώ! Οι αστυνομία, τους αναζητά ενώ δεν αποκλείεται οι ληστές να μπέρδεψαν τα σπίτια και ο 53χρονος να ξεψύχησε λόγω... λάθους.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα στο Λαλιώτη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator