ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΑ ...ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ)

0


Σε δραματική κατάσταση ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο μετά το τέλος των συναντήσεων με τους ξένους ηγέτες. Μιλούσε για ανάπτυξη (!) την ίδια ώρα που υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά συνολικά το ευρώ(!), απέφυγε να πει πολλά-πολλά για το δημοψήφισμα και το μόνο που είπε είναι ότι "ο Ελληνικός λαός θέλει από εμάς να είμαστε δυνατός εταίρος στην Ευρωζώνη"! Ο Παπανδρέου μετά από τις ανακοινώσεις της Μέρκελ είπε ότι "πιθανώς το δημοψήφισμα θα γίνει την 4η Δεκεμβρίου". Με λίγα λόγια; ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ, εάν φυσικά υπάρξει πλειοψηφία στη Βουλή που θα εγκρίνει τη διενέργεια του δημοψηφίσματος!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2011
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΑ ...ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator