Κατάληψη στην ΝΕΤ - ΤΩΡΑ (video)

0


Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, όπως μαθαίνουμε, την κ. Στάη και τους εργαζόμενους στην ΝΕΤ. Το δελτίο των εννέα ξεκίνησε για ελάχιστο και διακόπηκε έξαφνα μετά.
Εις μάτην περίμεναν μέχρι και ένα τέταρτο μετά τις εννέα, οι τηλεθεατές της ΝΕΤ μήπως και ξεκινήσει πάλι το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Αντί γι αυτό βλέπουν τη Μάγια Τσόκλη να τους ταξιδεύει, καθώς το κεντρικό στούντιο της ΝΕΤ τελεί υπό κατάληψη. Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, περίπου 60 φοιτητές, πιθανά να ανήκουν στην άκρα αριστερά, εισέβαλαν στο κτίριο κατέλαβαν το στούντιο από όπου βγαίνουν οι ειδήσεις. Πρόκειται για μέλη του συντονιστικού των καταλήψεων, όπως γίνεται γνωστό. Υπάρχει αναστάτωση και διενέξεις ανάμεσα σε φοιτητές και εργαζόμενους ενώ υπάρχει και πανό το οποίο αναγράφει "σπάμε τη σιωπή των φοιτητών σπάμε τη σιωπή της κοινωνίας".Μετά τις 9.30 έφτασαν στην ΝΕΤ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία των ΥΜΕΤ.
 

   

   

   

   

   

   

   

      null

   

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατάληψη στην ΝΕΤ - ΤΩΡΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator