ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;

1


Τι νόημα έχει αυτή η δικτυακή τοποθεσία; ; ;

Δεν έχει στόχο να πουλήσει κάτι, ούτε να κάνει κύρηγμα, προσυλητισμό ή προπαγάνδα.

Πέρα από τις άπειρες ώρες που ξοδεύουμε στη δουλειά, υπάρχουν θέματα που δίνουν πραγματικό νόημα στη ζωή... Αλλοιώς όλα περνούν τόσο γρήγορα. Μπορεί να έρθει η επιτυχία, τα χρήματα, η δόξα και η αναγνώριση, αλλά όλα είναι τόσο σύντομα... Σχεδόν όλα, ευτυχώς!

Είχα την ανάγκη να μοιραστώ τις απόψεις μου με τους μοναχικούς ταξιδιώτες του διαδικτύου. Αυτούς που σαν και εμένα γοητεύονται από διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικούς τρόπους σκέψης.

Είχα την ανάγκη να μοιραστώ το βιβλίο μου με εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά. Αν όχι, συνέχισε το δρόμο σου. Σου εύχομαι να ανακαλύψεις την αλήθεια και αυτή να σε ελευθερώσει.


Αν σου φαίνεται πολύ για τώρα, ρίξε μια ματιά στις πρώτες σελίδες↓

"ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ;

Σε ενδιαφέρει;

Διάβασε το όλο... ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;

Θέλεις να το κατεβάσεις σε αρχείο *.pdf ?. Είναι 520 kb

Αν κουράστηκες, συνέχισε το δρόμο σου. Αν κάποια στιγμή επιθυμήσεις να έρθεις κάπου όπου δεν σου ζητάει κανείς τίποτα, ξαναγύρισε σε αυτές τις σελίδες. Καλή τύχη μοναχικέ ταξιδιώτη.

Γιώργος Λεκάτης, lekatis@lekatis.com

Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2009

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;"
Ανώνυμος είπε...

ωραιο θεμα αλλα πες μας σε παακαλω, περισσοτερα στοιχεια.Αν θελεις. Δεν με καλυπτουν αυτα για να κατεβασω το βιβλιο, μην ξεχνας οτι ειμαστε σε λιθαργο ολοι, κοινος διακοπευουμε. Σκεψου τι θα ηθελες εσυ, και το βρηκες. Ειναι πολυ ωραιο θεμα.


17 Αυγούστου 2009 στις 8:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator