Γουέιφερ...για πάντα

0



Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Βον Γουέιφερ. Ο 24χρονος Αμερικανός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας χαρακτήρισε τους "ερυθρόλευκους" ομάδα με παράδοση ενώ τόνισε πως...

ξέρει ότι η ομάδα θέλει να κατακτήσει τίτλους.
"Δεν ήταν και δύσκολη η απόφαση. Ταιριάζουν και τα χρώματα. Έρχομαι σε μια ομάδα που ξέρω ότι έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία, αλλά και που παραμένει σπουδαία. Νομίζω πως πήρα την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας".

Συνεχίζοντας ο Γουέιφερ διευκρίνησε πως ήξερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εδώ και καιρό:"Δε μιλήσαμε τώρα για πρώτη φορά με την ομάδα. Ήξερα ότι με θέλουν εδώ και καιρό, αλλά δε χρειάστηκε να ψάξω για να μάθω για την ομάδα. Όλοι ξέρουν στο ΝΒΑ ποιος είναι ο Ολυμπιακός μετά την περσινή μετεγγραφή του Τζος Τσίλντρες".
Πάντως ενώ γνωρίζει πως η μεγάλη λαχτάρα στο λιμάνι είναι κάποιος τίτλος ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις από τώρα:

"Ξέρω ότι η ομάδα έφτασε πέρσι στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και στον τελικό του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Ξέρω ότι λείπει πολύ ένας τίτλος, αλλά δε μου αρέσει να υπόσχομαι. Με τα λόγια δεν έχει κερδίσει ποτέ και κανείς τίποτα".

Μάλιστα ο νέος γκαρντ της ομάδας εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια:"Αν όλα πάνε καλά, μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το ΝΒΑ είναι σίγουρα ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα, αλλά το μπάσκετ είναι πιο μεγάλο κι αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω μπάσκετ".

Τέλος, όλοι γνωρίζουν πως ο Γουέιφερ είναι λάτρης του επιθετικού παιχνιδιού με τον ίδιο να δηλώνει πως:"Μου αρέσει να σκοράρω, σ' όλους αρέσει και όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης. Ξέρω ότι η άμυνα είναι εξίσου σημαντική και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι σίγουρα διαφορετικό μ' αυτό που παίζεται στο ΝΒΑ, αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις σκληρά για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Αυτό σκοπεύω να κάνω".
balla.gr
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γουέιφερ...για πάντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator