Καταδικάστηκε ο συνέταιρος επιχειρηματία που είχε βρεθεί κρεμασμένος

0


Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Γιαμπουράνη, ο οποίος είχε βρεθεί κρεμασμένος μέσα στο εργοστάσιό του στο Κιάτο Κορινθίας το Μάρτιο του 2000. Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, κάτι όμως που η οικογένειά του δεν αποδέχθηκε ποτέ, υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από το συνέταιρό του.
Το θέμα, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα τοπικά ΜΜΕ, συγκλονίζει την κοινωνία της Κορίνθου. Σύμφωνα με αυτά, η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Σπάρτης φαίνεται πως δικαιώνει την οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία, καθώς απεφάνθη ομόφωνα προχθές ότι ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία. Με ψήφους, μάλιστα, τέσσερις προς τρεις, καταδίκασαν τον κατηγορούμενο πρώην συνέταιρό του για φόνο εκ προμελέτης σε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Οι συνήγοροι του άσκησαν έφεση και, έως ότου εκδικαστεί, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.
Μέλη της οικογένειας του Θεόδωρου Γιαμπουράνη, σε δηλώσεις τους σε τοπικά ΜΜΕ, από τη μία δηλώνουν ικανοποιημένα για την καταδίκη, από την άλλη όμως δεν κρύβουν την οργή τους, καθώς ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος. «Δικαιωθήκαμε λοιπόν μεν, αλλά όχι πλήρως, γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι έξω. Και η ατιμωρησία είναι χειρότερη και από το φόνο…», δηλώνει η κόρη του επιχειρηματία Γωγώ Γιαμπουράνη στο «Korinthian News» και συνεχίζει: «…Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Θα πάμε μέχρι το Εφετείο και θα συνεχίζουμε μέχρι την τελική και οριστική δικαίωση».
Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταδικάστηκε ο συνέταιρος επιχειρηματία που είχε βρεθεί κρεμασμένος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator