ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ

0


Ηλεκτρικό ατύχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου της ΔΕΗ, συνέβη κατά την εκτέλεση εργασιών για την επέκταση του υποσταθμού μέσης τάσης του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης Λάρυμνας στη Βοιωτία συνέβη.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Η ΔΕΗ εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός και προχώρησε στη συγκρότηση Επιτροπής Διοικητικής Έρευνας, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ Ή ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;
posted by ΠΡΕΖΑ TV
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator