Πόσο άλλαξε η Σκόπελος μετά το Mama Mia;

0"Καταστράφηκε ο ελληνικός παράδεισος της Σκοπέλου" μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας Mama Mia! υποστηρίζει ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. Τα ξενοδοχεία είναι υπερπλήρη, οι τιμές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, τα αυτοκίνητα "βουλιάζουν" το νησί, ενώ στις παραλίες δεν "μπορείς να βρεις μέρος να κάτσεις", σημειώνει η δημοσιογράφος

Το Mama Mia! που γυρίστηκε πριν δυο χρόνια εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια εμπορική επιτυχία. Τα "μεγάλα ονόματα" των πρωταγωνιστών (Μέριλ Στριπ, Πίερς Μπρόσναν και Τζούλι Γουόλτερς) και η μουσική των Abba, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο fan club σε όλο τον κόσμο.
Ορισμένοι από τους τουρίστες εκφράζουν την απογοήτευση τους. "Ήταν λίγο απογοητευτικά στην αρχή", λέει η 40χρονη Νταιάνα. "Στο φιλμ οι πρωταγωνιστές έφτασαν σε μια ερημική παραλία του νησιού με μια μικρή βάρκα. Εμείς ήρθαμε με ένα τεράστιο φέρι-μποτ και συναντήσαμε πολυκοσμία", πρόσθεσε.

"Ερχόμαστε πολλά χρόνια στη Σκόπελο, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικά", λέει η 34χρονη Χριστίνα από την Αθήνα. "Σε μερικές παραλίες δεν συναντούσες πάνω από 4-5 ανθρώπους. Τώρα είναι ασφυκτικά γεμάτες. Πρέπει να ερχόμαστε πολύ νωρίς για να βρούμε μέρος να κάτσουμε".

Περισσότερα στο... http://www.foreignpress-gr.com/
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσο άλλαξε η Σκόπελος μετά το Mama Mia;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator