Ερώτηση της Μαριλένας Σούκουλη για τις αποζημιώσεις στο Δήμο Σικυωνίων

0
Δελτίο Τύπου

"Ερώτηση της Μαριλένας Σούκουλη προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κο Βασίλη Κικίλια αναφορικά με τις αποζημιώσεις στον Δήμο Σικυωνίων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Elias της 25ης Σεπτεμβρίου"

Ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε η βουλευτής Κορινθίας κυρία Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ,κο Βασίλη Κικίλα αναφορικά με την αποζημίωση πληγέντων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 25ης Σεπτεμβρίου 2023 στις Δημοτικές Ενότητες, Σικυωνίων, Στυμφαλίας και Φενεού του Δήμου Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στην Ερώτηση:

«Τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, πλημμύρες, κατολισθήσεις, χαλαζοπτώσεις) της 25ης Σεπτεμβρίου 2023 στις Δημοτικές Ενότητες Σικυωνίων, Στυμφαλίας και Φενεού στον Δήμο Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, απόρροια της κακοκαιρίας Εlias, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις παραπάνω πληγείσες περιοχές με αποτέλεσμα να κηρυχθούν οι εν λόγω Δ.Ε. σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών αλλά και την διαχείριση των συνεπειών από τα προαναφερθέντα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα».

Ερωτάται ο κ. Υπουργός : Σε ποιά φάση βρίσκεται και ποιές ζημιές καλύπτει η διαδικασία καταβολής της κρατικής αρωγής στις συγκεκριμένες περιοχές προς τους πληγέντες πολίτες καθώς και τις πληγείσες επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές της 25ης Σεπτεμβρίου 2023."


ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κόρινθος, 02/11/2023
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ερώτηση της Μαριλένας Σούκουλη για τις αποζημιώσεις στο Δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator