ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ - Ο Μητσοτάκης τρολάρει στο TikTok Άδωνη και Μπίτζιο !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0


Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο το βίντεο του αντιδημάρχου Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιου που έβγαλε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Υπουργείο Εργασίας με τον Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη.

@user3326615659723

♬ πρωτότυπος ήχος - δημητρης μπιτζιος

Μετά το χαμό που έγινε με το σχόλιο "ο καλύτερος υπουργός" το πήραν οι τικ-τόκερς του Πρωθυπουργού και δημιούργησαν το νέο βίντεο που χαλάει κόσμο στο διαδίκτυο τρολάροντας Μπίτζιο και Άδωνη !!!

@kyriakosmitsotakis_

Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Το θέμα συζητήθηκε παντού ακόμα και σε πρωινές εκπομπές όπως θα δείτε παρακάτω:


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ - Ο Μητσοτάκης τρολάρει στο TikTok Άδωνη και Μπίτζιο !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator