ΚΙΑΤΟ: Τι γίνονται τα εκατομμύρια του Σταματόπουλου και δεν θα βλέπει ο κόσμος;

0Η επικοινωνιακή στρατηγική του δημάρχου Κιάτου Σπύρου Σταματόπουλου, εμμονικά στηρίζεται στα εκατομμύρια!

Εκατομμύρια που πλημμυρίζουν τον αγέρα με σκοπό να ξεχάσει ο κόσμος τα προβλήματα, την στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει πολύ καιρό τώρα η πόλη του Κιάτου και τα σοβαρά παράπονα για την υποβάθμιση σε πολλές περιοχές της ποιότητας ζωής!

Αν ζούσε ο μέγας Ζαμπέτας θα έλεγε:

Εκατομμύρια, εκατομμύρια…τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια αν δεν κάνουν καλύτερη την ποιότητα της ζωής σου;

Οι άνθρωποι του Πιστεύου, έχουν στοχεύσει στην κακή καθημερινότητα. Ιδιαίτερα μέσα στην πόλη. Το ίδιο και οι πολίτες που βλέπουν την πόλη τους να έχει μείνει πλέον χαρακτηριστικά πίσω και αναρωτιούνται, που είναι όλα αυτά τα λεφτά και γιατί δεν αλλάζει η ζωή τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Πιστεύος, έχει διαμορφώσει ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο στην παραλιακή ζώνη, από ανθρώπους οι οποίοι, έχουν απήχηση και επιρροή στο Κιάτο.

Κακά τα ψέματα, το Κιάτο έχει πάψει προ πολλού να είναι εμπορικό, οικονομικό και κοινωνικό κέντρο στην περιοχή.

Είναι μία άχρωμη πόλη, με προβλήματα και ουσίας και αισθητικής, που κινείται πολύ αργά στον χρόνο, χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο, αναβάθμισης της.

Το εμπορικό κέντρο έχει υποβαθμιστεί και εξαιτίας των πολλαπλών κρίσεων, το λιμάνι υπολειτουργεί, οι γειτονιές έχουν προβλήματα καθημερινότητας αλλά πολύ ουσιαστικά και πλέον δεν υπάρχουν ευκαιρίες!

Τίποτα καινούριο δεν συμβαίνει στο Κιάτο!

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία βιώνουν πρώτα οι νέοι που διαπιστώνουν ότι εδώ και μία δεκαετία δεν γίνονται επενδύσεις, δεν υπάρχει ανάπτυξη σε κανένα τομέα και δεν μπορούν πλέον να βρούν δουλειά στον τόπο τους.

Οσο και αν φαίνεται περιέργο λόγω του χαβαλέ με τον οποίο ο Σπύρος Σταματόπουλος προσεγγίζει τους νέους, είναι οι πρώτοι που βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο Κιάτο!

Αναξιοποίητος και υποβαθμισμένος ο ορεινός όγκος, καμία επένδυση στον τουρισμό ή στην καινοτομία, καμία παραγωγική επένδυση, που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας και προοπτικές.

Αυτή είναι η αληθινή εικόνα σε ένα δήμο, που προσπαθεί να εντυπωσιάσει απαριθμώντας χρηματοδοτήσεις, που δεν έχουν κοινωνικό σντίκρυσμα.

Γιατί δεν έχουν κοινωνικό αντίκρυσμα;

Διότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός από την δημοτική αρχή, προκειμένου τα λεφτά να δημιουργούν καλύτερες συνθήκες ζωής.

Δεν υπήρξε ποτέ ένα πλάνο, μία μελέτη για τις δυνατότητες και τους τρόπους ανάπτυξης του δήμου.

Ο υπερσυγκεντρωτισμός του Σπύρου Σταματόπουλου, κατάργησε στην πράξη την βιώσιμη ανάπτυξη και κάθε προοπτική.

Αν και οικονομολόγος ο δήμαρχος αγνόησε παντελώς την βασική αρχή της πραγματικής οικονομίας που λέει, ότι λεφτά που δεν επενδύονται με πλάνο, είναι πεταμένα λεφτά και οδηγούν σε συρρίκνωση.!

Να γιατί αναρωτιούνται οι Κιατανιώτες με τόσα λεφτά που ανακοινώνει ο δήμαρχος γιατί όλο και πιο πολύ υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής τους και ο δήμος τους.

Η απάντηση απλή.

Τα εκατομμύρια δεν γίνονται αναπτυξιακό εργαλείο αλλά μικροπολιτικό όπλο απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους.!

Οσοι ζουν μακριά από Κιάτο εντυπωσιάζονται από τον «πρωταθλητή» και όσοι ζουν στον δήμο, ζητούν την αλλαγή του…!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Τι γίνονται τα εκατομμύρια του Σταματόπουλου και δεν θα βλέπει ο κόσμος;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator