Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου & στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων η Μαριλένα

0
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ

Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου & στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

  1. Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη εκλέχτηκε Γραμματέας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία, είναι αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

  2. Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη ορίσθηκε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία, είναι αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Υποθέσεων, του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου & στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων η Μαριλένα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator