ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τον Άδωνη Γεωργιάδη συναντήθηκε ο Μπίτζιος !

0
Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας  Άδωνη Γεωργιάδη είχε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος στο Υπουργείο όπου συζήτησαν για διάφορα θέματα.

Πρόκειται αναμφίβολα για σημαντική συνάντηση ειδικά λίγο πριν την προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές εκλογές που ίσως και να σημαίνει τη στήριξη της κυβέρνησης στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

Ίδωμεν !!!

Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τον Άδωνη Γεωργιάδη συναντήθηκε ο Μπίτζιος !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator