Η 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗟𝗼𝘂𝘁𝗿𝗮𝗸𝗶 υποστηρικτής - χορηγός του Διεθνούς Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής ❞𝗖𝗮𝗻𝗮𝗹 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯❞

0Η 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗟𝗼𝘂𝘁𝗿𝗮𝗸𝗶 υπήρξε υποστηρικτής - χορηγός του Διεθνούς Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής ❞𝗖𝗮𝗻𝗮𝗹 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 𝟭𝟳 - 𝟮𝟬 𝝡𝝰ΐ𝝾𝞄 στο Σκοπευτήριο Κορίνθου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του 𝚷𝛂𝛎𝛆𝛖𝛒𝛚𝛑𝛂ϊ𝛋𝛐ύ 𝚷𝛒𝛚𝛕𝛂𝛉𝛌ή𝛍𝛂𝛕𝛐ς 𝚷𝛒𝛂𝛋𝛕𝛊𝛋ής 𝚺𝛋𝛐𝛑𝛐𝛃𝛐𝛌ής - 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐠𝐮𝐧 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬𝐡𝐢𝐩 που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο το διάστημα 24 – 30/09/2023.
Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό, διεθνούς ακτινοβολίας αθλητικό και τουριστικό γεγονός στο οποίο συνδράμουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Κορινθίων και ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ).
Ο Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της Club Hotel Loutraki, Thanasis Tsatsoulis συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοργάνωσης, επισημαίνοντας πως το ❞𝐂𝐚𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞❞ αναδεικνύεται σε πλέον σημαίνων αθλητικό και τουριστικό θεσμό, που στοχεύει στην όσο το δυνατόν ευρύτερη προβολή της περιοχής μας, συνδυάζοντας την αγωνιστική άμιλλα με ταξίδια αναψυχής και την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗟𝗼𝘂𝘁𝗿𝗮𝗸𝗶 υποστηρικτής - χορηγός του Διεθνούς Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής ❞𝗖𝗮𝗻𝗮𝗹 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯❞"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator