Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη: "Στις 25 Ιουνίου κρίνεται η πορεία της χώρας"

0



Οι εκλογές της 21ης Μαΐου απέδειξαν ότι οι πολίτες έχουν κρίση και μνήμη. Αξιολόγησαν θετικά την καθαρή πρόταση διακυβέρνησης μας που εγγυάται την σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας. 
Οι πολίτες επέλεξαν εμφατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ηγηθεί της προσπάθειας για την αναμόρφωση της χώρας. 
Επέλεξαν την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα ως βασικά κριτήρια κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στους χαοτικούς αυτοσχεδιασμούς μιας αντιπολίτευσης χαμένης στην μετάφραση των δικών τους μικροπολιτικών επιδιωξεων. 
Όσο όμως και εάν μας ικανοποιεί η επιλογή του ελληνικού λαού στις πρώτες εκλογές, τα πραγματικά δεδομένα ορίζουν ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι οι πλέον καθοριστικές και κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. 
Διότι οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν οριστικά για την επιστροφή στην κανονικότητα. Και ενώ βλέπουμε την αντιπολίτευση συνολικά να έχει παραιτηθεί από τα πραγματικά προβλήματα που εχουμε ως κοινωνία και να αναλώνεται σε πολιτικούς διαγκωνισμούς για το ποιος θα κυριαρχήσει στον πολιτικό τους χώρο, η ΝΔ και όλοι εμείς έχουμε τεράστια ευθυνη να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις απαντήσεις που πρέπει να δωθουν στις προσδοκίες για μια καλύτερη Ελλάδα. 
Σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα ιδιαίτερα εμείς οι υποψήφιοι βουλευτές, απαλλαγμένοι από το φυσιολογικο βάρος της προσωπικής σταυροδοσιας μπορούμε και θα συμβάλλουμε ακόμα πιο καθοριστικά προτάσσοντας τον προγραμματικό μας λόγο ώστε να αναδειχθεί καθαρά το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα. 
Θα πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά και ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι μια καινούρια εκλογική διαδικασία που θα πρέπει να κερδηθεί από τις δυνάμεις της δημιουργίας εάν δεν επιθυμούμε να επιστρέψουμε σε ένα παρελθόν αβεβαιότητας. Στις 25 Ιουνίου κρίνεται η πορεία της χώρας. 
Εάν θα προχωρήσουμε μπροστά ή εάν θα οδηγήθουμε σε ένα επικίνδυνο κύκλο αστάθειας με αρνητικές συνέπειες για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. 
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιλογή των πολιτών διότι η επιθυμία τους βρίσκεται κοντά με τις δεσμεύσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα της ευημερίας.

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη: "Στις 25 Ιουνίου κρίνεται η πορεία της χώρας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator