Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας πρόκειται να αποκτήσει δικό της σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο - ΒΙΝΤΕΟ

0Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πρόκειται να το αποκτήσει με ειδική διάταξη που φτιάξαμε και καταθέσαμε ως Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Η διάταξη ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα και εμπεριέχεται στο νόμο 5039/2023 που δημοσιεύτηκε χθες. Με το άρθρο 135 καθορίσαμε τόσο το χώρο, όσο και όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες για την ανοικοδόμηση των εγκαταστάσεων όπου θα στεγαστεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Κορίνθου.
Πρόκειται για μία έκταση 14,2 στρ. στη θέση Φίλεζα – Μπαθαρίστρα που παραχώρησε ο Δήμος Κορινθίων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον σκοπό της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Οι ειδικοί όροι δόμησης που καθορίσαμε για την έκταση θέτουν τις βάσεις για να ανεγερθεί και να λειτουργήσει εκεί ένα κτίριο επιβλητικό και αντάξιο της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Κορίνθου.

Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας πρόκειται να αποκτήσει δικό της σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator