Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: "Μαζί στην Κορυφή"

0Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε μπροστά στην κορυφαία διαδικασία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, όπου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της Πατρίδας μας, για το μέλλον της Κορινθίας μας.

Η επιλογή μας θα κρίνει εάν η χώρα θα συνεχίσει τη σταθερή πορεία προόδου της ή θα ξαναδοκιμάσει την επιστροφή σε ένα αποτυχημένο παρελθόν.

Είμαι πεπεισμένη ότι οι πολίτες με υπευθυνότητα θα επιλέξουν να δώσουν ισχυρή εντολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2030.

Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη ότι μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια με απόλυτη εντιμότητα και να σας πω ότι προσπάθησα να τιμήσω την εντολή σας με όλες μου τις δυνάμεις. Αρχικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου- εάν και νέα βουλευτής- ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπήσω στο ιερό λίκνο της Δημοκρατίας -τη Βουλή- ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, μια θέση τεράστιας θεσμικής ευθύνης.

Επίσης εδώ στο σπίτι μας, στην Κορινθία, με τη διατήρηση του πολιτικού μου γραφείου, όπου καθημερινά έγινα κοινωνός των προβλημάτων σας, χωρίς να κρύβομαι από τη θεσμική μου υποχρέωση.

Αλλά και σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη, όπου προσπάθησα με ενσυναίσθηση και σεβασμό να γνωρίσω από εσάς τους ίδιους τα ιδιαίτερα προβλήματα κάθε περιοχής. Ήμουν, είμαι και θα είμαι Παρούσα. 

Ακόμα και σε δύσκολες πολιτικές στιγμές, που βρέθηκα αντιμέτωπη με την προσωπική ιδιοτέλεια, δεν λύγισα, διότι όφειλα να σταθώ όρθια και να παλέψω όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τους ανθρώπους που με τιμούν σταθερά με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτήν τη δύσκολη πορεία είχα πάντα δίπλα μου τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εμπιστοσύνη του  προς το πρόσωπο μου με γεμίζει πίστη ότι αυτή η μάχη για μια  Ελλάδα της Προόδου και της Ευημερίας  θα είναι νικηφόρα προς όφελος όλων των πολιτών. 

Ως συνεργάτης του Πρωθυπουργού μπορώ να σας διαβεβαιώσω με όλη μου την καρδιά ότι το τιμόνι της χώρας βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια και κάθε μέρα που περνάει θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Η Ελλάδα αλλάζει και γίνεται πιο Ισχυρή. 

Φίλες και φίλοι, 

Ήρθε η ώρα να νικήσουμε οριστικά το παρελθόν και όσους το αντιπροσωπεύουν. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε το μέλλον της Πατρίδας με όρους αξιοπρέπειας και σοβαρότητας.

Εσείς έχετε τη δύναμη να δώσετε την ορθή δημοκρατική απάντηση με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο Εμείς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Μαζί μπορούμε και θα κατακτήσουμε την Κορυφή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: "Μαζί στην Κορυφή""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator