Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" σας προσκαλεί στην πιο κεφάτη milonga της πόλης

0Ο πολιτιστικός σύλλογος Κορινθίων ΄΄ η Τερψιχόρη ΄΄ κλείνοντας με επιτυχία τον κύκλο των σεμιναρίων tango Argenino διοργανώνει και σας προσκαλεί στην πιο κεφάτη milonga της πόλης! Η Κοντέσα της Κορίνθου θα ξεδιπλώσει το χορευτικό της ταπεραμέντο το Σάββατο 11/3 στις 21:30 στον όμορφο χώρο του Enzyme (Εθνικής Αντίστασης 16). Στις μουσικές επιλογές η αγαπημένη μας Patricia Fandiño ! Το ταξίδι του tango ξεκινά για άλλη μια φορά!
Επιμέλεια βραδιάς : Kωνσταντίνος Μηνακάκης, δάσκαλος tango Argentino

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" σας προσκαλεί στην πιο κεφάτη milonga της πόλης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator