Γιώργος Δέδες: Η εικόνα της χώρας πλήττεται

0Η έκθεση του State Department για τη χώρα μας “GREECE 2022 HUMAN RIGHTS REPORT” αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πού έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αστυνομική βία και αυθαιρεσία, περιορισμός της ελευθερίας της έκφρασης και του ελεύθερου λόγου, αλλά και ασέβεια προς το Σύνταγμα όσον αφορά στην υπόθεση των υποκλοπών, καθώς αναφέρει για το θέμα ότι «το Σύνταγμα και ο νόμος απαγορεύουν τέτοιες ενέργειες, αλλά υπήρξαν αναφορές περιπτώσεων στις οποίες η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε αυτές τις απαγορεύσεις».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποσχέθηκε ασφάλεια, βελτίωση της εικόνας στο εξωτερικό, αξιοκρατία και διαφάνεια όμως έχει αποτύχει σε όλα. Από την ελλιπή αστυνόμευση στις περιοχές του νομού, την πλήρη υποβάθμιση των δομών Υγείας έως και την εγκατάλειψη βασικών Υποδομών, η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν αντιλαμβάνεται το Κράτος Δικαίου και το σεβασμό προς τους θεσμούς.

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή κατεύθυνσης, ένα ισχυρό και δίκαιο Κράτος που θα αναστηλώσει τα θεμέλια των θεσμών, των υποδομών και της κοινωνικής συνοχής. Μόνο έτσι επιτυγχάνεται η ανάπτυξη, μόνο έτσι επιτυγχάνεται η ευημερία.

Περνάμε μπροστά.

Γραφείο Γιώργου Δέδε
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες: Η εικόνα της χώρας πλήττεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator