ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 35.000 ΕΥΡΩ !!!

0



Γκρίνια, φάγωμα, μίρλα. Ή όχι… Κάτσε να δεις πως το λένε. Μιζέρια!
Τα Χριστούγεννα δεν θέλουμε μιζέρια στην ζωή μας, έτσι δεν είναι φίλοι μου;

Η "Σοφή" Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σικυωνίων, ναι αυτή που αύξησε 140% τα Δημοτικά Τέλη (πανελλήνιο ρεκόρ αύξησης) για να καλύψει το άδειο ταμείο του Δήμου, ναι αυτή που το Συμβούλιο Επικρατείας την έβγαλε αντισυνταγματική (ΣτΕ 2377/2022), αυτή λοιπόν η "Σοφή" Επιτροπή αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς του Κιάτου ενέκρινε ένα κονδύλι στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου 25.000 ευρώ! Έναν Χριστουγεννιάτικο μποναμά 25.000 ευρώ για να "τονώσει" την αγορά!
Ξέρετε γιατί το έκανε; Μα για να κλείσει τα στόματα των μίζερων δημοτών που στα κοινωνικά δίκτυα τόλμησαν να ποστάρουν χριστουγενειάτικα λαμπιόνια από άλλες πόλεις και να συγκρίνουν τις διαφορές.
Άρχισαν οι εύλογες συζητήσεις και διαμαρτυρίες από τους καταστηματάρχες και ξεκίνησε ο πονοκέφαλος στους "Σοφούς" . Γιατί δεν έχετε στολίσει ακόμα; Τι μαυρίλα είναι αυτοί στην πόλη; κλπ.

Ακούς θράσος που έχουν; Να τολμούν να διαμαρτύρονται οι μίζεροι... στους "Σοφούς"; Κάθονται λοιπόν "οι Σοφοί" και συσκέπτονται με τον εαυτό τους...
 
Λαμπιόνια αυτοί, λένε οι "Σοφοί", παγοδρόμιο εμείς! Τι έχετε να πείτε τώρα; Μίζεροι ε μίζεροι...
Τέρμα η πλάκα τώρα!

Τα 25.000 ευρώ τα βάζει ο Δήμος, δηλαδή εσείς φίλοι μου, οι Δημότες και οι Καταστηματάρχες του Κιάτου! Ούτε ο Σταματόπουλος, ούτε ο Ζάρκος, ούτε ο Κολοβίνος, ούτε ο Λέγγας τα βάζει από την τσέπη του! Εσύ τα πληρώνεις, είναι δικά σου χρήματα!
 
Η "Μηκώνη"" θα δώσει επιπλέον 10.000 ευρώ (δικά σου χρήματα πάλι) σε απευθείας αναθέση για να σου κάνουν και 2-3 μουσικές χαριτομενιές (θα τις ονομάσουν συναυλίες) 1-2.500 ευρώ δεν κάνουν. Τι άλλο; Να βάλουν και 2-3 ξύλινα σπιτάκια να πουλάνε καλούδια ... να κάνουμε και κανένα Κυνήγι του Θησαυρού για τα παιδιά. Εντάξει το τελειώσαμε το θέμα, πάμε για το καρναβάλι τώρα, άλλες μπίζνες...
ΣΥΝΟΛΟ: Ο προϋπολογισμός για τα Χριστούγεννα στο Κιάτο 35.000 ευρώ!
 
Θα σου φέρουν λοιπόν ένα παγοδρόμιο που πάνω από 12.000 ευρώ δεν κοστίζει (ψάξτε το στο google και θα δείτε τιμές), αλλά τα ρέστα που θα πάνε; Λέτε να τα μοιράσουν στα καταστήματα για τα κάλαντα; Είναι πολλά τα λεφτά...

Άρχισες πάλι μίζερε Δημότη να τρώγεσαι με τα ρούχα σου... είχες δει πάλι παγοδρόμιο στο χωριό σου, μίζερε! Σταύρος Νιάρχος την κάναμε την πλατεία, τι σε κόφτει εσένα που θα πάνε τα ρέστα, λογαριασμό θα σου δώσουμε, σου δώσαμε και ποτέ, έχουμε έξοδα...

Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, διαφωνεί κάποιος σ' αυτό; Τι είναι εισπράκτορας και για ποιόν;

Τολμήστε "σοφοί" να βάλετε εισιτήριο στα παιδάκια εφέτος και να ζητήσετε και χρήματα από τους καταστηματάρχες για διαφήμιση και θα χορέψουμε τσάμικο στον πάγο υπό τον ήχο Τσαϊκόφσκι!

Επιτέλους, Τέλος!

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 35.000 ΕΥΡΩ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator