Π. ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Ποιοι κομματικοί «πουθενάδες» θα αναλάβουν την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο των άδειων καθισμάτων;"

0


Άραγε ποιοι κομματικοί «πουθενάδες»  θα αναλάβουν την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο των άδειων καθισμάτων; 
Μια εικόνα χίλιες σκέψεις...για την οργανωτική ανυπαρξία όσον κατάφεραν να απαξιώσουν με αυτό τον τρόπο την μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη και να διχάσουν τους φίλους της, την στιγμή μάλιστα που μέσα από συμπληγάδες προβλημάτων , που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ετοιμάζετε να πάει σε εκλογές...
Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του λαού. Της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων,ενα κόμμα ανοιχτό αλλά και συγκροτημένο. 
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά.
Ποια πολιτικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την ανόητη εργαλειοποίηση της εκδήλωσης  από τους «πρίγκηπες» του Επιμελητηρίου Κορινθίας;
Κάποιοι πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους...

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Ποιοι κομματικοί «πουθενάδες» θα αναλάβουν την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο των άδειων καθισμάτων;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator