«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»: Οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων

0



Έρχεται από τις αρχές του έτους 2023 ο νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων. 

Με ψήφους [12] "υπέρ", της Δημοτικής αρχής  με μία καταψήφιση και [12] "κατά" της αντιπολίτευσης, με [3] αποχές, «πέρασε» από το Δημοτικό Συμβούλιο η αύξηση του συντελεστή των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού- καθαριότητας,  σε οικίες και επιχειρήσεις, σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Αύξηση 80% στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας -φωτισμού που θα φθάσουν και θα ξεπεράσουν το 100% στην πόλη και 120% στις Κοινότητες, με το μεγάλο κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων και την επιβάρυνση από το κόστος των καυσίμων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων.

Από το αποτέλεσμα προκύπτει η πλήρης ανεπάρκεια και ανικανότητά του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής στη διαχείριση πολλών δημοτικών θεμάτων και κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών και των απορριμμάτων  για πολλά χρόνια, που οι συνέπειές του θα έχουν τελικό αποδέκτη τον πολίτη και Δημότη του Δήμου Σικυωνίων που θα πληρώσει τα σπασμένα. [Όσοι καταφέρουν τελικά να ανταποκριθούν ].

Η τραγική αυτή κατάσταση, όπως εξελίσσεται, σε συνδυασμό  με την παρακμή και την συνολική απαξίωση του τόπου μας θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για όλους τους πολίτες και δημότες και κυρίως για τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες της περιοχής και τους νέους που θέλουν να παραμείνουν  και να προκόψουν  στον τόπο τους.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»: Οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator