Γ. ΔΕΔΕΣ: “Γαλάζια” εμμονή στις απευθείας αναθέσεις και στην κατάργηση των δημόσιων διαγωνισμών - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο στηλιτεύσαμε τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη πρακτική που ακολουθούν κυβέρνηση και δημόσιοι φορείς, με απευθείας αναθέσεις αντί για ανοιχτούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς σε έργα, προμήθειες και υπηρεσίες.
“Σπάσατε, ως γαλάζια κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση, το κοντέρ των απευθείας αναθέσεων ξεπερνώντας τα 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ (!) σε απευθείας αναθέσεις λόγω covid”, τόνισα στην τοποθέτησή μου. “Απογειώσατε τις πελατειακές μικροπολιτικές, καταργώντας τον ανταγωνισμό, κατασπαταλώντας τις Δημόσιες δαπάνες. Ως που θα πάει το πανηγύρι των απευθείας αναθέσεων, ως πότε θα συνεχίσετε; Λάβατε ως αντίδωρο απέναντι σε μηδενικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και τελματωμένο ΕΣΠΑ τη δυνατότητα να μοιράζετε ποσά δεξιά αριστερά με απευθείας αναθέσεις. Μπαίνοντας σε προεκλογική περίοδο, τόσο για τις βουλευτικές όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σας καλούμε να σταματήσετε την πολιτικά άθλια αυτή πρακτική που έχει πλέον αρχίσει να προκαλεί τους πολίτες. Αν συνεχίσετε, θα λάβετε τα επίχειρα των απαράδεκτων πρακτικών σας”.

Γ. ΔΕΔΕΣ

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Γ. ΔΕΔΕΣ: “Γαλάζια” εμμονή στις απευθείας αναθέσεις και στην κατάργηση των δημόσιων διαγωνισμών - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator