Ac3 (Argolis Classic Car Club): 16ο Ράλλυ Δαναών

0O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κ.Ε.Δ.Α-Μ του Δήμου Άργους Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 16ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων, η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, και συμμετέχουν πληρώματα από το εξωτερικό. Η πολιτεία με υπουργική απόφαση από το 1978 έχει διαχωρίσει ουσιαστικά το παλαιό αυτοκίνητο ως πολιτιστικό αντικείμενο από το σύγχρονο. Οι εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων μέσω των επιλεγμένων διαδρομών δίνουν ζωή στην Ελληνική ύπαιθρο, ξυπνούν μνήμες στους κατοίκους, τα ιστορικά αυτοκίνητα γίνονται αντικείμενα θαυμασμού και οι χώροι εκκίνησης, ανασυγκρότησης, τερματισμού, λειτουργούν ως στατικές εκθέσεις για τους επισκέπτες.

Διαδρομή: Από Νέα Κίο Αργολίδας σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές Αργολίδας, Κορινθίας, ανασυγκρότηση στην Π. Επίδαυρο, επιστροφή στις Μυκήνες για το τέλος της 1ης ημέρας και από το ίδιο σημείο, επανεκκίνηση την 2ης ημέρα και τερματισμό στις Μυκήνες.

Εκκίνηση: 12/11/2022, Σάββατο 11:00 από την Νέα Κίο (έναντι Λιμένος). Διοικητικός- τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30). Συνολική διαδρομή περίπου 420 χλμ. με 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50 χλμ/ώρα . Oι 130+ χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 0.1sec, και η έκδοση και ανάρτηση των αποτελεσμάτων από την https://anube.es/.

Δεκτά ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1992. Δεκτά, εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1993 έως και το 2002.

Επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου στις κατηγορίες (α) Regularity Μ.Ω.Τ, (β) Τouring Sport, με ιδανικό χρόνο στην ίδια διαδρομή, λιγότερες χρονομετρήσεις. (γ) Κατηγορία Τouring Classic για αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1982+facelift. Διαδρομή 300 χλμ. με ιδανικό χρόνο, λιγότερες χρονομετρήσεις, με μεγαλύτερους χρόνους, όπου επιτρέπονται μόνο μηχανικά οδόμετρα εποχής (π.χ. retrotrip, halda) ή και εφαρμογές π.χ. Gps.

Στόχος της εκδήλωσης είναι μέσω αυτής της κατηγορίας να επανέλθουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις με την ελάχιστη καταπόνηση, σε χαλαρό ρυθμό και να προσφέρουν το ανάλογο θέαμα στο πέρασμα τους.

Τερματισμός : 13/11/2022 ,Κυριακή 15:30 και γεύμα απονομής στις Μυκήνες. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 190,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Ασφάλεια προς τρίτους κατά την εκδήλωση • Αναλογία των δαπανών στα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ) • Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων.

Διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία του Δήμου Άργους-Μυκηνών, και Ναυπλίου όπου θα εξασφαλισθούν προσφορές. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022.

Δημοσιεύσεις της εκδήλωσης: https://ac3.gr/event/16%ce%bf-rally-danaon-2022/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ac3 (Argolis Classic Car Club): 16ο Ράλλυ Δαναών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator