ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

0Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας. Ομιλεί 4 ξένες γλώσσες. Αρκετά χρόνια τραπεζικός υπάλληλος στη EUROBANK στην Κόρινθο και το Λουτράκι. Γόνος της γνωστής Κορινθιακής οικογένειας των Γιαννακοπουλαίων. Η Πηνελόπη πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.

2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λογιστής με δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κόρινθο. Προϊστάμενος του Λογιστηρίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Κορινθίας από το 1998. Ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξή μας σε πολύ καλή σειρά.

3. ΜΟΝΑΣΤΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – Λιμενικός Κυβερνήτης του περιπολικού-καταδιωκτικού σκάφους του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Κάτοικος του Συνοικισμού και Μικρασιάτης την καταγωγή. Ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πνευματικού σε πολύ καλή σειρά.

4. ΔΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το Χιλιομόδι 42 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος. Γιός του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Χιλιομοδίου Χρήστου Δράκου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Τενέα με το συνδυασμό μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Μιχάλης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

5. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ από το Χιλιομόδι 41 ετών. Ελεύθερος επαγγελματίας με επιχείρηση αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παλαιού Μοναστηριού «Παναγία η Φανερωμένη». Πρώτη φορά ασχολείται με δημοτικές εκλογές.

Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 15/10/2022

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator