ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε την αγωγή του αντιδημάρχου καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα κατά του Δήμου - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης  απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού συμβούλου κ. Σταυρόπουλου παραδέχτηκε την ύπαρξη αγωγής του Αντιδημάρχου καθαριότητας  Σωτήρη Πέρρα κατά του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων με την οποία διεκδικεί να επωφεληθεί από τα ταμεία του Δήμου μας και κατ΄ επέκταση από την τσέπη των Δημοτών ένα τεράστιο ποσόν το οποίο μπορεί να υπερβεί τις εκατόν πενήντα (150 000) χιλιάδες ευρώ.

Αυτός είναι ο εκλεκτός αντιδήμαρχος του Δημάρχου Γκιώνη  ο οποίος αυτό βραβεύεται ως ο καλύτερος και ο πλέον αγαπητός  Αντιδήμαρχος του Δήμου μας. Φυσικά για το συγκεκριμένο θέμα ο Σωτήρης Πέρρας τηρεί τον νόμο της απόλυτης σιωπής.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε την αγωγή του αντιδημάρχου καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα κατά του Δήμου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator