ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ !!!

0





Ο Κώστας Λαλιώτης έλεγε κάποτε, δεν φτάνει που είναι δεξιοί αλλά είναι και αδέξιοι!
Οι εκλογές όπως έχετε καταλάβει έχουν ξεκινήσει και το πεδίο της μάχης θα είναι το διαδίκτυο και ιδιαίτερα τα Social Media.
Θα πέσουν κορμιά και όχι μόνο μεταφορικά αλλά και στην πραγματικότητα, όπως βλέπετε.
Η μάχη για την βουλευτική έδρα δεν είναι παίξε γέλασε αλλά μάχη πολιτικής επιβίωσης και κάθε ψήφος μετρά, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για παράγοντες.
Εδώ βλέπουμε μία φωτογραφία που τραβήχθηκε στο Βέλο κατά τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου και στην οποία απεικονίζονται ο βουλευτής κ. Κώστας Κόλλιας, μία κυρία που πρέπει να είναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο και ο υφυπουργός Νίκος Ταγαρά;.
Πηγαίνοντας στο προφίλ του κ.Κώστα Κόλλια στο facebook βλέπουμε αυτή την φωτό με εξαφανισμένο τον Ταγαρά αλλά μόνο με την κυρία που προφανώς κουβαλά πολλές ψήφους για να έγινε η επιχείρηση …εξαφάνισης του Ταγαρά.!
Δεν έπρεπε να πάρει λάμψη προφανώς ο Ταγαράς απο την φωτό.
Από τον υφυπουργό έμεινε μόνο το μισό μανίκι!!!
Μιλάμε για τραγωδία και ακόμα είμαστε στην αρχή.
Για γέλια και για πολλά κλάματα!
Αυτή η ιστορία θυμίζει μία άλλη ιστορική όταν ο αιμοβόρος Στάλιν αφαίρεσε από φωτογραφία τον αιμοσταγή Γιεζόφ, το 1938!


Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator