ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: «Πληρωμένα ΜΜΕ και διάφορα "παπαγαλάκια" προσπαθούν να μας πείσουν για την επιτυχία Σταματόπουλου» !!!

0



Σε μια πόλη, το Κιάτο, μια πόλη που την έκαναν Καμπούλ και καθημερινά σπάμε τα αυτοκίνητα μας από τις λακκούβες του οδοστρώματος, που τα αντιπλυμμηρικά έργα του Ζορμπά από το 2018 δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, που τα έργα υδροδότησης με το αγίασμα των νερών Στυμφαλίας δεν έχουν ολοκληρωθεί παρόλο που σας είπαν ψέματα προεκλογικά ότι είχαν ολοκληρωθεί, που οδεύουμε στο τέλος της δεύτερης τετραετίας και οι Αποθήκες ΑΣΟ δεν έχουν αποπερατωθεί, που το Άνω Διμηνιό συνεχίζει να μην έχει πόσιμο νερό εν έτη 2022 και έχουμε διασυρθεί στο Πανελλήνιο, σε έναν Φενεό που δεν αξιώθηκαν να ολοκληρώσουν 4 χρόνια ένα γεφυράκι στο Μεσινό, σε έναν υγροβιότοπο Natura, την Λίμνη Στυμφαλίας που αργοπεθαίνει και μαζί με αυτήν σε έναν Δήμο σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα που καταγράφει επίσημα πληθυσμιακή μείωση την μεγαλύτερη στον νόμο και μπορεί να συγκριθεί με ακριτικές περιοχές όπως της Θράκης και της Ηπείρου, τα πληρωμένα τοπικά ΜΜΕ και διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούν να μας πείσουν για το τρίπτυχο της επιτυχίας Σταματόπουλου, επειδή ο Ταγαράς υπέγραψε προεκλογικά ένα κονδύλι να πέσει άσφαλτος σε αγροτικούς δρόμους στον νομό!

Απλά μας κούρασαν, καιρός είναι να γυρίσουν σπίτια τους!


\
Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: «Πληρωμένα ΜΜΕ και διάφορα "παπαγαλάκια" προσπαθούν να μας πείσουν για την επιτυχία Σταματόπουλου» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator