Δήμος Κορινθίων: Συνεχίζεται το έργο κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου

0



Ο Δήμος Κορινθίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση του έργου κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου. Με απόφαση της η οικονομική επιτροπή του δήμου σε συνεδρίαση της την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, αποφάσισε την αποδοχή του αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε με τον ανάδοχο και την επανέναρξη των εργασιών.

Το σχολικό συγκρότημα της Αρχαίας Κορίνθου είναι ένα έργο ιδιαιτέρως σημαντικό για την περιοχή. Οφείλαμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν ώστε να ικανοποιήσουμε ένα αίτημα ετών για μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Το έργο δεν χάνεται, το έργο συνεχίζεται. Το έργο σε λίγους μήνες αποδίδεται. Ένα σχολείο μοναδικό στην χώρα, ένα σχολείο – μουσείο που μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα πόλο έλξης επισκεπτών από την χώρα και το εξωτερικό.

Η απόφαση αποδοχής της διαπραγμάτευσης με τον ανάδοχο και συνέχισης του έργου ελήφθη από την οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων κατά πλειοψηφία. Υπερψήφισαν η παράταξη του Δημάρχου κ.Βασίλη Νανόπουλου και η παράταξη του κ.Αλέξανδρου Πνευματικού. Αρνητική ήταν η ψήφος της παράταξης του κ.Νίκου Σταυρέλη και του ανεξάρτητου συμβούλου κ.Χρήστου Κορδώση.
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: Συνεχίζεται το έργο κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator