Όταν ο χιουμορίστας Π. Παναγιωτόπουλος, κέρασε πίτσες τον Β. Λεβέντη και γελοιοποιήθηκε (video)

0



Τα γέλια και τα γιουχαΐσματα, στο συνέδριο "Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα", έφτασαν τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο στα όριά του.

Ο υπουργός αφού επιτέθηκε στους συνδικαλιστές, αποχώρησε και ήταν μια περίεργη εικόνα, διότι ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι άνθρωπος με ψυχραιμία και κυρίως χιούμορ.



Το είχε αποδείξει άλλωστε 20 χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν από τους λεγόμενους "σοβαρούς δημοσιογράφους". Αλλά και οι "σοβαροί" πρέπει που και που να δείχνουν την αστεία πλευρά τους για να γοητεύουν τον λαό.

Έτσι λοιπόν μια βραδιά του 1994, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, είχε καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη, στην εκπομπή "Προφίλ".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ασκούσε σκληρή κριτική από το "Κανάλι 67" στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και προέβλεπε την καταστροφή της χώρας.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, όμως δεν τον είχε καλέσει για να ακούσει τις απόψεις του...

Απόσπασμα της εκπομπής


Παναγιωτόπουλος πίτσες από lpage2424

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Παναγιωτόπουλος, έχοντας ως στόχο να γελοιοποιήσει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, από το ξεκίνημα του έκανε ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις του στον φραπέ.

Φιλοξένησε ρεπορτάζ για το ψήσιμο πίτσας και στο τέλος θέλησε να κεράσει, τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αρνήθηκε να φάει.

Σε όλη την εκπομπή, ήταν ολοφάνερη η διαφορά ύφους και ήθους μεταξύ των δύο, καθώς ο Βασίλης Λεβέντης ήθελε να πει τις απόψεις του, ενώ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, είχε άλλα σχέδια.

"Ξέρετε ότι είστε το μεγαλύτερο όνομα της δημοσιογραφίας και τώρα κλονίζομαι. Με καλείτε στην εκπομπή και αντί να μάθει ο κόσμος τις απόψεις μου ασχολείστε με τις πίτσες. Λυπάμαι. Λυπάμαι την Ελλάδα δηλαδή".

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επέμενε μέχρι το τέλος να φάνε πίτσα μαζί, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

"Αυτό που κάνατε όλο δεν είναι έντιμο. Γράψατε κάποιους ανθρώπους, που δέχθηκαν να παίξουν τον καραγκιόζη. Αν έκατσα όλη αυτή την ώρα εδώ, το έκανα για να μάθω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βρωμιά στην Ελλάδα και τώρα το έμαθα", ήταν τα τελευταία λόγια του Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή.

Η εκπομπή, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Την επομένη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος κλήθηκε από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και αποπέμφθηκε από τον ΑΝΤ1.

Φυσικά δεν πήγε χαμένος. Σύμφωνα άλλωστε με τη γνωστή ρήση "η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει οπουδήποτε, αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς".

Μπορεί από τότε ο κ. Λεβέντης να προέβλεπε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει, ωστόσο δεν φανταζόταν, ότι ο σοφός ελληνικός λαός θα έστελνε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στη Βουλή και ότι σήμερα θα ήταν υπουργός Πολιτισμού για να στέλνει επιστολές στον Κλούνεϊ.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο χιουμορίστας Π. Παναγιωτόπουλος, κέρασε πίτσες τον Β. Λεβέντη και γελοιοποιήθηκε (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator