Τα παιδιά του σκακιστικού ομίλου Κορίνθου "Αργοναύτης" στα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα

0
Με τον καλύτερο τρόπο εκπροσώπησαν την Ε.Σ.Σ.Π.Ε.Π τα παιδιά του Argonaytis Korinthios και της
Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου και ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ αγόρια και κορίτσια, στο ΣΕΦ στα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα.

H Κολοβού Χριστίνα κατέκτησε την 2η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία της και το ασημένιο μετάλλιο.

Πολλά συγχαρητήρια στους Βαγγελη Στυφουγια και Ζουρουφίδη Κωνσταντίνο που κατέκτησαν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους. Στην καλύτερη οχτάδα των κατηγοριών τους οι Λεκκας Αναστάσης και Αλεπουδέας Στέλιος.
Η Ζουρουφίδη Ζωή , η Μαρκούτη Χριστίνα και ο Σεραφείμ Καλλιαντάσης έδωσαν δυνατές μάχες.
Οι 9 βενιαμiν των τάξεων των δημοτικών/νηπίαγωγίου (2 από το Ναύπλιο και 7 από την Κόρινθο) άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και έδωσαν δυνατές μάχες κατακτώντας πολλές νίκες και υψηλές βαθμολογίες.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα παιδιά του σκακιστικού ομίλου Κορίνθου "Αργοναύτης" στα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator