ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

0Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με μια εκδήλωση που είχε ως κύριο στόχο να φέρει πιο κοντά τα παιδιά με το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, τη φυσική άσκηση και την επαφή με το περιβάλλον.
Η εκδήλωση προσέφερε πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους με την Πίστα Δεξιοτεχνίας, το Baby Race, το ποδηλατικό φιδάκι και την ποδηλατάδα.

Την προσπάθεια του Δήμου συνέδραμαν και καταστήματα ποδηλάτων τα οποία παρουσίασαν τις νέες τάσεις στον κόσμο του ποδηλάτου αλλά παρείχαν και χρήσιμες συμβουλές σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

To Ξυλόκαστρο γέμισε με χαμόγελα από παιδιά τη μέρα του Ποδηλάτου.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης θα συνεχίσει να προωθεί την κουλτούρα της επαφής των δημοτών με τις φυσικές δραστηριότητες και το περιβάλλον πάντα μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης πραγματικότητας και των εργαλείων που αυτή μας προσφέρει.

* Η κλήρωση των δώρων (ανάμεσα σε αυτά και ένα μικρό ποδήλατο) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/6 με ηλεκτρονικό τρόπο και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τη φωτογράφο μας Μαρία Γιάννου, τον διασώστη του ΕΚΑΒ Βασιλή Γιαννακλή, που βοήθησαν εθελοντικά τη δράση του Δήμου, αλλά και τους πολύτιμους χορηγούς μας τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου και τον κ. Γιώργο Λιναρδάκη με το κατάστημα «Smile».

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator